Jouw promovideo kristalhelder op elk event

Met dit mobiel led-scherm creëer je een ongelofelijke eyecatcher op alle events. En dat met een haarscherpe kwaliteit, want dankzij de uitzonderlijke pitch van 4,81 mm per led-tegel (meer lichtjes per cm2) is dit een van de beste mobiele led-schermen in België. Toon je videoproducties voor maximale impact en ga zo voor een succesvol event!

De Mobile LED wall is uitgerust met:

De Mobile LED Wall is gemonteerd op een hydraulische mast die tot 4 meter hoogte kan gaan (gemeten tot de onderkant van het scherm) en 360° rond kan draaien. Zo positioneer je het scherm steeds in de juiste richting, afhankelijk van de plaatsingsmogelijkheden van de trailer. Met een oppervlakte van 21 m2 is onze Mobile LED Wall bovendien een van de grootste schermen in de middenklasse op de markt, en dat met die kristalheldere kwaliteit.

De trailer met kastsysteem, waarin we het scherm vervoeren, is kwalitatief afgewerkt en kan eenvoudig voorzien worden van branding voor maximale visibiliteit van jouw merk of onderneming. Het led-scherm is bovendien uitgerust met een eigen energiebron en dus volledig autonoom. Zo kan je het op alle mogelijke locaties inzetten, zelfs als er niet meteen elektrische voorzieningen in de buurt zijn.

Opbouwtijd: 15'

Lengte: 6m

Breedte: 3.5m

Hoogte: 0.25m

Zelf rijden? Ja