Aanwezig op elke mogelijke locatie

Geen event is compleet zonder merchandisingstand, en ook daarvoor vind je bij Trailer Made de juiste oplossing. Op vraag van Roland Garros creëerden we enkele mobiele boutiques om in te zetten als shops tijdens dit wereldberoemde tennisevenement. Deze compacte containers nemen weinig plek in, en zijn heel eenvoudig te installeren. Bovendien zijn ze volledig zelfvoorzienend dankzij de ingebouwde zonnepanelen. Niet enkel efficiënt maar ook ecologisch!

De lay-out van deze containers is volledig aan te passen aan de look en feel van jouw merk. Zo creëer je meteen een stijlvolle en professionele look op elk event.

Merch hubs

De Merch hub is uitgerust met:

Praktische, mobiele units die ingezet kunnen worden als merchandisingstand. Makkelijk te vervoeren en eenvoudig op te zetten. De aanpasbare containers zijn uitgerust met 2190Wp aan hoogwaardige BlueSolar-zonnepanelen. Deze containers zijn zelfvoorzienend, bij elk weertype, dankzij hun uitzonderlijke prestatie bij weinig licht en hun hoge lichtgevoeligheid over het hele zonnespectrum. Ideaal als ecologische oplossing.

Opbouwtijd: 15'

Lengte: 6.06m

Breedte: 3.55m

Hoogte: 2.9m

Zelf rijden? Nee