Blits en tijdloos design voor jouw merk

Presentatie, diner, onthaal, showroom of promo … De retro uitstraling van onze Airstream 29ft Sovereign creëert een unieke eyecatcher op elk event! De binnenzijde is volledig leeg en voorzien van een mooie grijze ondervloer, zo is deze trailer volledig in te richten volgens jouw wensen. De Airstream 29ft Sovereign is volledig afgewerkt met aluminium en ledverlichting, en de buitenzijde kan volledig opengeklapt worden over de hele lengte van de trailer (in 2 delen).

Wij zorgen voor alles

Op jouw vraag kunnen wij steeds de inrichting van de Airstream 29ft Sovereign voorzien, net als de aankleding aan de buitenzijde. Ook de logistieke kant van de zaak pakken wij aan. Wij voorzien het transport van de trailer en zorgen ook voor een extra voertuig om alle (extra) materialen te verplaatsen, aangezien er geen losstaande spullen aanwezig mogen zijn in de airstream tijdens het transport.

Airstream 28ft Sovereign

De Airstream 29ft Sovereign is uitgerust met:

De binnenzijde is volledig leeg en voorzien van een mooie grijze ondervloer. Verder is hij volledig afgewerkt met aluminium en LED-verlichting. De buitenzijde kan volledig over de langszijde opengeklapt worden (in 2 delen).

Opbouwtijd: 15'

Lengte: 9.5m

Breedte: 4m

Hoogte: 3.5m

Zelf rijden? Nee