Creëer je eigen custommade promotrailer, samen met Trailer Made

Een project volledig vanaf scratch opbouwen? Bij Trailer Made gaan we geen uitdaging uit de weg. Samen met jou werken we compleet nieuwe trailers en technische installaties uit, perfect op maat van de activatie die jij voor ogen hebt. Van ontwerp, technische tekeningen en berekeningen tot uitvoering en afwerking: wij hebben alle experts in huis, die elk project van A tot Z begeleiden en in goede banen leiden.

Project: de Coca-Cola Freestyle Container

Écht opvallen? Met deze activatiestand heeft iedereen Coca-Cola meteen gezien! Speciaal voor deze frisdrankgigant bouwde Trailer Made een 20 ft. industriële container om tot een mobiele activatiestand die voor verfrissing zorgt op elke mogelijke locatie.

Van festivals, tot drukke pleinen en stranden: deze container wordt in heel Europa ingezet om jongeren de diversiteit van het Coca-Cola-aanbod te laten ontdekken. Zo komen beleving, ontdekking en merkbekendheid samen in één concept.

De Freestyle Container werd volledig in huis gebouwd en bevat, naast de 4 Freestyle Dispenser Machines, ook airconditioning, een diepvriezer (600 liter) en een watervat van 1000 liter om de machines te bevoorraden. Aan de buitenkant is de container uitgerust met verschillende ledschermen, zowel bovenop de container als aan de zijkanten, en 4 QLED-schermen van Samsung naast de dispensers.

Andere projecten