Makkelijk inzetbare slaaptrailers

Nood aan slaapruimtes, maar geen directe mogelijkheden tot overnachting? Met de slaaptrailers van Trailer Made creëert u het nodige slaapcomfort gewoon op de plek waar het nodig is. De compactheid van de trailer maakt dit ‘bed on wheels’ geschikt voor alle mogelijke locaties. Ideaal dus voor de backstage van evenementen, toernooien, festivals of concerten. Zo worden onze slaaptrailers al ingezet bij de opbouw van Tomorrowland.

Deze aantrekkelijke slaapvoorzieningen zijn de perfecte logistieke oplossing voor meerdaagse events. Elke trailer voorziet ruimte voor 8 personen, dankzij de vier slaapruimtes met stapelbedden. Naast de bedden is elke ruimte ook voorzien met een kleine werkplek en twee lockers met cijferslot voor optimale veiligheid. De beste combinatie van comfort en efficiëntie.

Bed on wheels is uitgerust met:

Een veelzijdig inzetbare slaaptrailer voor allerlei soorten events. Overal waar er behoefte is om te overnachten, en op elke mogelijke locatie kan deze slaaptrailer geïnstalleerd worden voor optimaal gemak van jouw personeel. Elke trailer bevat vier aparte kamers met stapelbed en bureau voor een maximum aan comfort. Ideaal voor logistiek personeel, teambuildings, sportevents …

  • Opbouwtijd : 15 minuten

  • Afmetingen : 13,6m x 2,5m x 4m

  • Self Drive ? : NEE

Bekijk technische specificaties